WAT MAG JE VERWACHTEN.

Gratis kennismakingsgesprek

Het gratis kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend. We kijken tijdens dit gesprek of er een klik is en wat voor toegevoegde waarde ik voor jou kan zijn. Waar loop je tegenaan? Wat zijn de eventuele oplossingen? Hoe en met welke doelen kunnen we dit bereiken? Mochten we samen aan de slag willen gaan, zal ik jou stimuleren en motiveren jouw doelen te behalen.

Wat mij betreft kunnen we dan LOS en maak ik graag een plan voor jou speciaal op maat.

Dit plan bestaat uit een combinatie van de volgende trajecten. Daarnaast is er tussen de sessies door de mogelijkheid voor hulpvragen; telefonisch, via what's app of mail; ik sta voor je klaar!

Leiderschapstraining en begeleiding

Training (1 op 1) in leiderschap, ontwikkeling van managementvaardigheden en begeleiding van managementtaken. Informeel; in een ongedwongen setting en interactief; samen trainen sparrend gericht op jouw doelen. Ik kan jou, na een basistraining leidinggeven, pro-actief blijven ontwikkelen en begeleiden, om er zeker van te zijn dat het geleerde goed in de praktijk wordt gebracht. Zodat jij jezelf zeker voelt in leiderschap en jij jouw team de juiste stijl van leidinggeven kan geven.

Ondersteuning on the job

Meekijken op de werkvloer bij jou en/of jouw team(s). Ik observeer, geef feedback en help jou met jouw doel(en) op gebied van leiderschap, managementvaardigheden en managementtaken. Denk onder andere aan structuur aanbrengen, professionaliseren, teams gemotiveerd krijgen, missie, visie, strategische doelen en concrete doelstellingen implementeren. Zodat jij met een doelgericht en gemotiveerd team de gestelde (bedrijfs)doelen haalt!

Sparringpartner achter de schermen

Coaching om samen als 'Jouw Partner' integer en inspirerend te sparren over jou, jouw werk, bedrijf, afdeling(en) of team(s). We gaan samen in een informele setting op een interactieve manier zoeken naar de beste oplossingen voor jouw vragen. Daarbij zal ik jou stimuleren en motiveren jouw doel(en) concreet te maken en te bereiken. Samen bepalen wij hoe vaak en wanneer er sparring nodig is. Hierdoor heb jij tussen de sessies door ook een vraagbaak die jou, buiten jouw organisatie, helpt met jouw doelen behalen, leidinggeven, managementvaardigheden en -taken. Zodat jij met een 'back-up' van buitenaf, meer ontspannen en met rust in jouw hoofd naar jouw werk gaat!

En uiteraard…

Successen vieren!

We evalueren de gewenste resultaten, bespreken de borging, vieren de successen omdat de doelen behaald zijn…en maken intussen de bubbels open!

VOOR WIE.

•  Niet- en beginnend leidinggevenden die sterk(er) willen worden in leiderschap en managementvaardigheden, zodat ze niet onzeker zijn en teams gemotiveerd blijven.
•  Gewaardeerde medewerker(s) waarin directie/eigenaar/manager wil investeren om zich te ontwikkelen op gebied van leiderschap, op termijn een leidinggevende positie kan gaan vervullen, zodat deze persoon behouden blijft voor het bedrijf.
•  Zelfstandig ondernemers die nooit leiding hebben gegeven of er moeite mee hebben, zodat ze (gemotiveerd) personeel kunnen aannemen en behouden om groei van het bedrijf te (blijven) realiseren.
•  Medewerkers die willen proeven aan leiderschap, zodat ze zeker worden en ooit naar een leidinggevende functie durven te solliciteren.

KENNISMAKINGSGESPREK.