Wil jij, binnen jouw organisatie, een veilige en vertrouwde werkomgeving creëren?

Als Externe Vertrouwenspersoon help ik jou en jouw organisatie om een veilige en vertrouwde werkomgeving te creëren, waarin jouw medewerkers zich gewaardeerd en ondersteund voelen.

Ik bied jouw medewerkers een onafhankelijk, deskundig en vertrouwelijk aanspreekpunt voor klachten over ongewenste omgangsvormen op het werk, zoals pesten, discriminatie, intimidatie, seksuele intimidatie of agressie en geweld.

Ook bij integriteitskwesties zoals bijvoorbeeld fraude, diefstal, niet integer gedrag en misstanden kunnen medewerkers zich bij mij melden.

Ik luister naar hun verhaal, adviseer hen over de mogelijke oplossingen en begeleid hen bij het kiezen en uitvoeren van een oplossing. Ik informeer, geef voorlichting en ik rapporteer jaarlijks aan jou als werkgever, door middel van een jaarverslag, over het aantal en de aard van de klachten.

Daarbij geef ik advies over het voorkomen en beperken van ongewenste omgangsvormen, ondersteun ik bij integriteitskwesties en denk ik mee met betrekking tot het beleid binnen jouw organisatie.

Waarom zou je kiezen voor een Externe vertrouwenspersoon?

Omdat je daarmee laat zien dat je het welzijn van jouw medewerkers serieus neemt en dat je bereid bent om te investeren in een positieve, veilige, vertrouwde en productieve werksfeer.

Als Externe Vertrouwenspersoon heb ik geen banden met je organisatie of de betrokken personen en kan dus een neutrale en objectieve rol spelen.

Ik ben gediplomeerd Vertrouwenspersoon via het Landelijk Instituut Vertrouwenspersoon en ingeschreven in het register Vertrouwenspersoon bij Hobéon SKO als LVV-registervertrouwenspersoon.

Ik handel volgens de gedragscode van de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen.

Ik vind dat iedereen recht heeft op een veilige en vertrouwde (werk)omgeving, en ik wil daar als ‘Jouw Partner in Vertrouwen’ graag bij helpen.

lvv gecertificeerd vertrouwenspersoon

Wil je meer weten over mijn dienst als Externe Vertrouwenspersoon?

Neem dan contact met mij op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin we jouw wensen en verwachtingen bespreken. Ik hanteer een scherp en transparant jaartarief voor mijn bereikbaarheid en het opstellen van het jaarverslag.

Ik ben flexibel en beschikbaar op afroep, dus je betaalt naast het jaarabonnement alleen voor de uren die ik daadwerkelijk besteed aan jouw organisatie.

“When the trust is high, communication is easy, instant and effective!”

-Stephen Covey-

Lindsey van Nuland
Lindsey van Nuland
2023-09-12
Door de 1 op 1 sessies en tips van Jan voel ik dat ik gegroeid ben in mijn rol als leidinggevende. Hij biedt een luisterend oor en geeft ook advies waar nodig. Hier heb ik erg veel steun aan.
Fulco Assendelft
Fulco Assendelft
2023-09-02
Mijn ervaring met JPinc was ronduit fantastisch! De zakelijke 1-op-1 coaching die ik bij Jan heb gehad, heeft mijn professionele leven getransformeerd en ik zou het zonder aarzeling aan iedereen aanbevelen. Jan is niet alleen zeer deskundig, maar ook uiterst toegewijd. Hij luistert aandachtig naar mijn specifieke behoeften en doelen, en maakten een voor mij op maat gemaakt plan dat perfect bij mijn situatie paste. De inzichten en strategieën die ik heb opgedaan tijdens mijn coachingstraject hebben mijn zakelijke vaardigheden aanzienlijk verbeterd en hebben me geholpen om mijn doelen sneller te bereiken. Wat ik het meest waardeerde, was de persoonlijke benadering van Jan. Hij investeert echt in mijn groei en succes, en dat merkte ik bij elke sessie. De communicatie was uitstekend en ik voelde me altijd gehoord en begrepen. Kortom, als je op zoek bent naar hoogwaardige zakelijke coaching die resultaten oplevert, dan is JPinc (Jan van Belzen) de juiste keuze.
Eric Slabbekoorn
Eric Slabbekoorn
2023-08-30
Jan heeft diverse coaching opdrachten uitgevoerd voor Thon Hotels. Iedere keer weet hij de juiste snaar te raken door zijn menselijke, pragmatische benadering. Hij wint hiermee snel het vertrouwen van de kandidaat waardoor deze in afzienbare tijd echt aantoonbaar resultaat boekt. Met als gevolg een enthousiaste, gemotiveerde en gegroeide kandidaat en een tevreden opdrachtgever! Dankjewel Jan!
Maaike Wooning
Maaike Wooning
2023-08-29
Tijdens mijn traject van medewerker naar leidinggevende heb ik heel veel gehad aan de handvaten die ik van Jan kreeg. Juist omdat de training 1 op 1 is kan je situaties op maat met hem bespreken en hoe er het beste mee om te gaan. Door zijn training geef ik met veel meer zelfvertrouwen leiding aan mijn team, bedankt Jan !
Maikel
Maikel
2023-01-12
Geweldig leuke en interactieve sales en communicatie sessies gehad van Jan. Ik wist niet goed wat ik ervan moest verwachten, maar door zijn sessies heb ik handvatten aangereikt gekregen die ik zowel tijdens acquisitie als verkoopgesprekken kan gebruiken. Bedankt Jan en tot horens!
Karho Yeung
Karho Yeung
2022-04-22
Jan van Belzen heeft voor mij een coachingstraject verzorgd waarbij hij met zijn enthousiasme en bevlogenheid het een en ander heeft bijgebracht op het gebied van leidinggeven. Erg fijne coach om mee te werken!
Michel Van der Hoeven
Michel Van der Hoeven
2022-02-25
Na 5 sessies een ander mens, kan dat? Ja dat kan. Jan van Belzen coacht met energie, geeft inzicht en zet aan tot zelfreflectie. Maatwerk met ruimte voor praktijksituaties. Gisteren blikte we samen terug op de uitspraken die ik 5 maanden geleden deed. Jan bedankt voor deze innerlijke transitie!!! 5 sterren voor jou!!!
Henrieke Rijken
Henrieke Rijken
2021-11-03
Onlangs bij Jan een coachingstraject afgerond. Wat een fijne ervaring om onverdeelde aandacht te krijgen en in alle vertrouwen te kunnen sparren over vraagstukken die ik had. Door een op maat gemaakt traject, goede voorbereidingen hierin en veel praktische tips heb ik het traject als zeer succesvol ervaren. Binnen het vooropgestelde plan was er alle ruimte om zijstappen te maken al naar gelang de situatie op het werk daarom vroeg. Zeer waardevol om als manager eens goed naar jezelf te kijken en je rol binnen de eigen organisatie en van een buitenstaander hier positieve en opbouwende feedback over te ontvangen. Ik ben Jan dan ook erg dankbaar voor zijn hulp en mede daardoor de ontwikkelingen die ik de afgelopen tijd heb mogen doormaken in een (meer dan) dynamische werkomgeving.
parisa omid
parisa omid
2021-10-27
Met Jan ben ik een inspirerende maar confronterende reis aangegaan. Als coach werkt Jan vanuit jouw voorkeurstijl en kracht als leidinggevende, waarbij hij je uitdaagt om vooral dmv hele praktische tools en handvaten in de praktijk te oefenen. Doordat je leert om situaties te analyseren, open te bevragen en effectief te reageren op situaties, kan je zelf invloed uitoefenen op situaties en mensen. Als leidinggevende heb ik veel gehad aan zijn inzichten, tools en tips.
Lucas Teunis
Lucas Teunis
2021-10-04
Ontzettend inspirerende sessie gehad, nieuwe inzichten gekregen, en veel handvaten gekregen om beter te presteren als leidinggevende. Ook als team van leidinggevende naar elkaar toe gegroeid, en ook niet onbelangrijk, heel veel samen gelachen!