Wil je meer energie, vitaliteit en balans in je leven?

Wil jij je gezonder en fitter voelen?

Wil jij jouw leefstijl veranderen, maar weet je niet hoe?

Als Leefstijlcoach help ik je om je gezondheid, leefstijl en welzijn te verbeteren.

Ik geloof in de positieve gezondheid, waarbij je zelf de regie neemt en dat je zelf in staat bent om gezonde(re) keuzes te maken.

Ik ben gediplomeerd Leefstijlcoach en help ik jou en jouw organisatie graag positief gezond te worden.

Wat kan ik voor je betekenen?

  • ✔  Ik maak samen met jou een leefstijlanalyse, waarin we kijken naar jouw huidige leefstijl en jouw gewenste doelen.
  • ✔  Ik ontwerp en voer samen met jou een leefstijlinterventie uit, waarin we werken aan het veranderen van jouw leefstijlgebieden, zoals bewegen, voeding, slaap, ontspanning en stressmanagement.
  • ✔  Ik ondersteun je bij het ontwikkelen en volhouden van gezonde gewoontes, die passen bij jouw leefstijl. Ik respecteer jouw autonomie en keuzevrijheid en stimuleer je om zelf actief aan de slag te gaan met als doel jezelf positief gezond te voelen.
  • ✔  Ik evalueer regelmatig met jou de voortgang en de resultaten van de leefstijlinterventie, en pas deze zo nodig aan.

Waarom zou je kiezen voor mij als jouw Leefstijlcoach?

Omdat ik je kan helpen om je gezondheid en leefstijl naar een hoger niveau te tillen, op een manier die bij jou past. Ik kan jou daarin als ‘Jouw Partner in Leefstijl’ op een professionele, persoonlijke en positieve manier begeleiden.

“If you expect to succeed, you will succeed!”

-Napoleon Hill-

Lindsey van Nuland
Lindsey van Nuland
2023-09-12
Door de 1 op 1 sessies en tips van Jan voel ik dat ik gegroeid ben in mijn rol als leidinggevende. Hij biedt een luisterend oor en geeft ook advies waar nodig. Hier heb ik erg veel steun aan.
Fulco Assendelft
Fulco Assendelft
2023-09-02
Mijn ervaring met JPinc was ronduit fantastisch! De zakelijke 1-op-1 coaching die ik bij Jan heb gehad, heeft mijn professionele leven getransformeerd en ik zou het zonder aarzeling aan iedereen aanbevelen. Jan is niet alleen zeer deskundig, maar ook uiterst toegewijd. Hij luistert aandachtig naar mijn specifieke behoeften en doelen, en maakten een voor mij op maat gemaakt plan dat perfect bij mijn situatie paste. De inzichten en strategieën die ik heb opgedaan tijdens mijn coachingstraject hebben mijn zakelijke vaardigheden aanzienlijk verbeterd en hebben me geholpen om mijn doelen sneller te bereiken. Wat ik het meest waardeerde, was de persoonlijke benadering van Jan. Hij investeert echt in mijn groei en succes, en dat merkte ik bij elke sessie. De communicatie was uitstekend en ik voelde me altijd gehoord en begrepen. Kortom, als je op zoek bent naar hoogwaardige zakelijke coaching die resultaten oplevert, dan is JPinc (Jan van Belzen) de juiste keuze.
Eric Slabbekoorn
Eric Slabbekoorn
2023-08-30
Jan heeft diverse coaching opdrachten uitgevoerd voor Thon Hotels. Iedere keer weet hij de juiste snaar te raken door zijn menselijke, pragmatische benadering. Hij wint hiermee snel het vertrouwen van de kandidaat waardoor deze in afzienbare tijd echt aantoonbaar resultaat boekt. Met als gevolg een enthousiaste, gemotiveerde en gegroeide kandidaat en een tevreden opdrachtgever! Dankjewel Jan!
Maaike Wooning
Maaike Wooning
2023-08-29
Tijdens mijn traject van medewerker naar leidinggevende heb ik heel veel gehad aan de handvaten die ik van Jan kreeg. Juist omdat de training 1 op 1 is kan je situaties op maat met hem bespreken en hoe er het beste mee om te gaan. Door zijn training geef ik met veel meer zelfvertrouwen leiding aan mijn team, bedankt Jan !
Maikel
Maikel
2023-01-12
Geweldig leuke en interactieve sales en communicatie sessies gehad van Jan. Ik wist niet goed wat ik ervan moest verwachten, maar door zijn sessies heb ik handvatten aangereikt gekregen die ik zowel tijdens acquisitie als verkoopgesprekken kan gebruiken. Bedankt Jan en tot horens!
Karho Yeung
Karho Yeung
2022-04-22
Jan van Belzen heeft voor mij een coachingstraject verzorgd waarbij hij met zijn enthousiasme en bevlogenheid het een en ander heeft bijgebracht op het gebied van leidinggeven. Erg fijne coach om mee te werken!
Michel Van der Hoeven
Michel Van der Hoeven
2022-02-25
Na 5 sessies een ander mens, kan dat? Ja dat kan. Jan van Belzen coacht met energie, geeft inzicht en zet aan tot zelfreflectie. Maatwerk met ruimte voor praktijksituaties. Gisteren blikte we samen terug op de uitspraken die ik 5 maanden geleden deed. Jan bedankt voor deze innerlijke transitie!!! 5 sterren voor jou!!!
Henrieke Rijken
Henrieke Rijken
2021-11-03
Onlangs bij Jan een coachingstraject afgerond. Wat een fijne ervaring om onverdeelde aandacht te krijgen en in alle vertrouwen te kunnen sparren over vraagstukken die ik had. Door een op maat gemaakt traject, goede voorbereidingen hierin en veel praktische tips heb ik het traject als zeer succesvol ervaren. Binnen het vooropgestelde plan was er alle ruimte om zijstappen te maken al naar gelang de situatie op het werk daarom vroeg. Zeer waardevol om als manager eens goed naar jezelf te kijken en je rol binnen de eigen organisatie en van een buitenstaander hier positieve en opbouwende feedback over te ontvangen. Ik ben Jan dan ook erg dankbaar voor zijn hulp en mede daardoor de ontwikkelingen die ik de afgelopen tijd heb mogen doormaken in een (meer dan) dynamische werkomgeving.
parisa omid
parisa omid
2021-10-27
Met Jan ben ik een inspirerende maar confronterende reis aangegaan. Als coach werkt Jan vanuit jouw voorkeurstijl en kracht als leidinggevende, waarbij hij je uitdaagt om vooral dmv hele praktische tools en handvaten in de praktijk te oefenen. Doordat je leert om situaties te analyseren, open te bevragen en effectief te reageren op situaties, kan je zelf invloed uitoefenen op situaties en mensen. Als leidinggevende heb ik veel gehad aan zijn inzichten, tools en tips.
Lucas Teunis
Lucas Teunis
2021-10-04
Ontzettend inspirerende sessie gehad, nieuwe inzichten gekregen, en veel handvaten gekregen om beter te presteren als leidinggevende. Ook als team van leidinggevende naar elkaar toe gegroeid, en ook niet onbelangrijk, heel veel samen gelachen!