OVER MIJ.

Ik ben Jan van Belzen. Jouw Partner in coaching. Jouw pro-actieve Partner met veel praktijkervaring die jou graag inspirerend en integer op een informele en interactieve manier ontwikkelt, helpt, begeleidt en ondersteunt. Daarbij jou ook met veel plezier stimuleert en motiveert jouw doelen te bereiken. Mijn passies zijn onzekere leidinggevenden zelfverzekerd maken, gedemotiveerde teams weer enthousiast krijgen en beginnende leidinggevenden (ondernemers, managers, teamleiders, bedrijfsleiders) motiveren en stimuleren hun doelen te bereiken. Ik ben vooral in mijn element als ik (beginnende) leiders leer leidinggeven, kan ondersteunen bij de ontwikkeling van managementvaardigheden en hulp kan bieden bij managementtaken. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in leidinggevende functies: ik stuurde afdelingen aan in grote hotels, gaf landelijk leiding aan bedrijfsleiders en was daarbij verantwoordelijk voor zo’n 240 mensen. Daarbij heb ik mijzelf nog meer ontwikkeld door middel van trainingen, cursussen en opleidingen. Ik werd door collega’s en mijn eigen leidinggevenden vaak als sparringpartner gevraagd bij lastige leiderschapskwesties. Door de lovende reacties en de positieve energie die ik hieruit kreeg heb ik besloten JPinc. op te zetten, zodat ik met mijn praktijkervaring en passie nog meer mensen kan helpen.

MIJN MISSIE.

JPinc. coacht no-nonsense en hands-on (niet-, beginnende of onzekere) leidinggevenden in het aansturen van een team. Want leidinggeven is een vak!

Ik heb de missie als pro- actieve partner, integer en inspirerend, met jou samen jouw doelen te bereiken. Dit doen wij op een informele en interactieve manier; leiderschapstraining en begeleiding, ondersteuning on the job of als sparringpartner achter de schermen. En uiteraard, na het behalen van de gewenste resultaten, samen jouw successen vieren!

WAAROM.

Veel leidinggevenden worstelen met leiderschap, ik zelf destijds ook. Je bent misschien als leidinggevende wel te snel of noodgedwongen in een leidinggevende positie terecht gekomen, omdat je goed bent in jouw vak. Of je bent een ondernemer, je wil groeien en je hebt medewerkers nodig. Bij leiderschap komen ineens andere vaardigheden kijken. Jouw succes wordt nu niet meer alleen bepaald door jouw eigen vak goed uit te oefenen.
Dan is een partner die jou helpt ontwikkelen en jou begeleidt, on the job ondersteunt en met jou kan sparren achter de schermen bij leiderschapskwesties, managementvaardigheden en -taken wel heel erg fijn. Buitenom het feit dit mijn passie is, vind ik dat zo’n ‘partner’ vaak gemist wordt. Dat heb ik gezien bij mijzelf en bij anderen, en omdat ik weet wat de gevolgen kunnen zijn, wil ik dat nu heel graag voor jou doen.

MIJN KERNWAARDEN.

Informeel Inspirerend Integer Interactief